Kwaliteit

Om als GROENVRIES de voedselveiligheid te waarboren, de risico’s uit te sluiten en kwaliteit van uw gekoelde en diepgevroren producten te garanderen met geclassificeerd personeel, zijn wij gecertificeerd met onderstaande keurmerken:

IFS Logistics

GROENVRIES heeft een IFS Logistics certificering om de voedselveiligheid voor haar klanten nog verder te kunnen garanderen en het tegengaan van voedselfraude. IFS Logistics is een internationale standaard die als doel heeft om het gat tussen productie en klant kleiner te maken en de kwaliteits- en veiligheidsprocessen binnen de hele toeleverketen transparant en meetbaar te maken.

GLOBAL G.A.P

GROENVRIES is GLOBAL G.A.P gecertificeerd, wat staat voor de internationaal erkende norm voor agrarische productie, die de veilige en duurzame productie van levensmiddelen garandeert.

SKAL

Ieder bedrijf dat biologische producten produceert, verwerkt, verpakt, importeert, verhandelt of opslaat, moet beschikken over een Skal-certificering.

Weidemelk

Met het keurmerk Weidemelk is melk afkomstig van boerderijen waar de koeien van het voorjaar tot in het najaar ten minste 120 dagen per jaar, minimaal 6 uur per dag in de wei lopen.

HACCP

Werknemers van GROENVRIES worden getraind in o.a. het werken met de HACCP-richtlijnen binnen de IFS-normen op basis van werkinstructies en -procedures, bedrijfshulpverlening en het omgaan en veilig werken met o.a. de heftruck.

Buitengewone werkgever

GROENVRIES is sinds 2016 een Buitengewone Werkgever in Flevoland. Wij zetten de deuren open voor wie het lastig vindt zelf een baan te vinden en investeren in de begeleiding, nemen kandidaten op en vinden het belangrijk dat iedereen in de samenleving mee kan doen.

Erkend leerbedrijf

GROENVRIES is een erkend leerbedrijf en dat is iets om trots op te zijn!
Ben jij een enthousiaste mbo- of hbo-student en wil je bij ons stagelopen, afstuderen en/of wil je werkervaring opdoen? Neem dan contact met ons op.

Heeft u een vraag over een bepaalde certificering?
Neem dan gerust contact met ons op.

NEEM CONTACT OP

Voor ons internationaal exportbedrijf B.R.W. Group kunnen we onze producten bij GROENVRIES opslaan. Daarnaast assisteert GROENVRIES ons ook met het uit- en ompakken van de producten, zodat wij deze met ons eigen label kunnen verkopen.

S. Martin, B.R.W. Group - Verenigd Koningkrijk

For our international export company B.R.W. Group we can store our products at GROENVRIES. In addition, GROENVRIES also assists us with unpacking and repacking the products, so that we can sell them with our own label.

S. Martin, B.R.W. Group - United Kingdom

Waarmee kunnen we u helpen?

Uw product kunt u bij ons opslaan. Dit kan tussen –18 en +18 graden Celsius.
Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Uw product kunt u bij ons opslaan. Dit kan tussen –18 en +18 graden Celsius.
Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Wilt u uw producten opslaan, ompakken, wassen of labelen?
Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Wilt u uw producten opslaan of labelen?
Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Wij hebben een ruime opslagcapaciteit voor uw producten.

Goed om te weten:

  • 45 koel-vriescellen
  • 7000 palletplaatsen
  • 14 dockchelters

Wilt u weten hoeveel producten u kunt stallen?
Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

U kunt hier een offerte aanvragen om uw producten te laten opslaan, wassen, ompakken of labelen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

NEEM CONTACT OP